Αναζήτηση

Register


Η ΔΕΠΑ Α.Ε., με το Φυσικό Αέριο Κίνησης FISIKON, είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός της έκθεσης αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2017 και προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης το «Green Bonus FISIKON»!

Στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας το FISIKON, με μοναδικό σκοπό την προβολή του στο ευρύ κοινό και τους ειδήμονες της αυτοκίνησης καθώς και την εξάπλωση της χρήσης του, σε συνεργασία με τις εταιρείες KOSMOCAR, FIAT HELLAS και TEXNOKAP AUTOHELLAS προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης το «Green Bonus FISIKON».

Το «Green Bonus FISIKON» είναι μια ειδική προωθητική ενέργεια που θα δώσει την μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση οποιαδήποτε Ι.Χ. όχημα φυσικού αερίου (Natural Gas Vehicle –NGV) που είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τις μάρκες VW, SCODA, FIAT και SEAT με 10% έκπτωση επί της τιμής του οχήματος όπως είναι καταγεγραμμένη στους αντίστοιχους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών.

Η ειδική προσφορά «Green Bonus» θα ισχύει αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, ήτοι από 11 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017.

Το FISIKON, το φυσικό αέριο στην κίνηση αυτοκινήτων, είναι οικονομικότερο συγκρινόμενο με τα άλλα συμβατικά καύσιμα, είναι το πιο ασφαλές σύμφωνα με στοιχεία της USEPA, δεν νοθεύεται και παράλληλα θεωρείται ένα από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης, λόγω του μειωμένου ίχνους άνθρακα και άλλων εκπομπών που εκλύει.

Η προώθηση της κίνησης οχημάτων με φυσικό αέριο («αεριοκίνηση»), αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους του ΔΕΠΑ, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής με ένα εναλλακτικό καύσιμο χαμηλών ρύπων άνθρακα, αλλά και στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες προώθησης της «αεριοκίνησης», είναι η ανάπτυξη δικτύου CNG πρατηρίων, που μέχρι σήμερα στη χώρα μας βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αποτελώντας τροχοπέδη για την περιβαλλοντική προστασία του φυσικού πλούτου της, την οικονομική μετακίνηση πολιτών, και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τομέα των μεταφορών.

Η ΔΕΠΑ έχει αναπτύξει δίκτυο πρατηρίων FISIKON στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Λάρισα και στην Λαμία και σύντομα αναμένεται να έχει ιδρύσει πρατήρια και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα και μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, με στόχο την προώθηση της οικονομικής και καθαρής αυτοκίνησης στην Ελλάδα.

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News