Αναζήτηση

Register

Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» : Με λάμψη από το Παρίσι. 10 - 18 Νοεμβρίου, Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας). H μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών.


Η ΔΕΠΑ Α.Ε., με το Φυσικό Αέριο Κίνησης FISIKON, είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός της έκθεσης αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2017 και προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης το «Green Bonus FISIKON»!


Πρώτες παρουσιάσεις στην Press Day της Αυτοκίνησης Fisikon 2017 την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Είσοδος μόνο σε εκπροσώπους τύπου και κατόχους πρόσκλησης εγκαινίων. 


Ημερίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ για τις νέες τάσεις κίνησης με εναλλακτικά καύσιμα (Αεριοκίνηση- Ηλεκτροκίνηση) την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στα πλαίσια της έκθεσης Αυτοκίνηση Fisikon 2017.


Η Nissan θα βρίσκεται στην Αυτοκίνηση Fisikon 2017 με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα από συναρπαστικά μοντέλα και για πρώτη φορά στην Ευρώπη θα παρουσιάσει το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, με μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 380 χλμ, αλλά και με τις προηγμένες τεχνολογίες ProPILOT και e-pedal!


H Hyundai θα δώσει και αυτή το παρόν στην Έκθεση "Αυτοκίνηση Fisikon" 2017 και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο i30 Fastback - την τελευταία προσθήκη στην γκάμα i30. Το i30 Fastback εγκαινιάζει ένα νέο τύπο αμαξώματος. Σοφιστικέ σιλουέτα, χαρισματικές αναλογίες, ρευστές γραμμές... όλα συνθέτουν ένα σύνολο που συνδυάζει κομψότητα και δυναμισμό!


H Hyundai θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το νέο i30 N, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με τη σειρά N. Το i30 N έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση στην καθημερινή ζωή στο δρόμο καθώς και στην πίστα!


H Hyundai συμπληρώνει την γκάμα των SUV μοντέλων της, με το μικρό Kona, το οποίο δεν περιορίζεται στην προκλητική του εμφάνιση, αλλά διαθέτει πολλές ακόμα εκπλήξεις! Μία ακόμα πρώτη πανελλαδική παρουσίαση από την Hyundai στην Αυτοκίνηση Fisikon 2017.


Το DS 7 Crossback, το πρώτο μοντέλο της δεύτερης γενιάς αυτοκινήτων DS και αδιαμφισβήτητο αστέρι της μάρκας θα κοσμήσει με την πρώτη Πανελλαδική του παρουσίαση την Αυτοκίνηση Fisikon 2017!


Η Citroën θα δώσει και αυτή το παρών στην Έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιάσει το νέο Citroën C3 AIRCROSS το οποίο αντικατοπτρίζει το όραμα της μάρκας και στην κατηγορία των SUV!

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News