Αναζήτηση

Register

autokinisi_42.jpg

Η εκθεσιακή Άρης Γαλανόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο των εκθέσεων του Αυτοκινήτου από το 1983.

Με αφορμή ένα αφιέρωμα 16 σελίδων από την εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ τον Απρίλιο του 1983, ο ιδρυτής της εταιρείας Άρης Γαλανόπουλος αποφασίζει να εμπλακεί στον χώρο τον εκθέσεων και διοργανώνει το πρώτο «Σαλόνι Αυτοκινήτου» τον Σεπτέμβριο του 1983. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία για 14 χρόνια από το 1983 έως το 1996.

Το 1996 η έκθεση «Σαλόνι Αυτοκινήτου» μετονομάζεται σε «Αυτοκίνηση» και πραγματοποιείται πλέον κάθε δύο χρόνια, εναλλάξ με τη «Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου», του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών . Η έκθεση «Αυτοκίνηση» γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται.

Το 2014 διοργανώνει την έκθεση «Αυτοκίνηση 2014» από κοινού με την εκθεσιακή εταιρεία «Be-Best» Ε.Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε. Η έκθεση με νέα ταυτότητα ήρθε για να μείνει και είναι πλέον γεγονός ότι η «Αυτοκίνηση 2015»και ανοίγει τις πύλες της 14 -21 Νοεμβρίου 2015, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Άρης Γαλανόπουλος δραστηριοποιείται ως δημοσιογράφος, έχοντας συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες, όπως η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ – ΕΘΝΟΣ και ΑΞΙΑ για πολλά χρόνια. Την δεκαετία του 1980 μαζί με τον αείμνηστο Άρη Σταθάκη και άλλους συναδέλφους, δώσανε ξεχωριστό στίγμα στην ενημέρωση του αυτοκινήτου με το μηνιαίο περιοδικό ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ. Έχει διαγράψει καταξιωμένη πορεία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έχοντας συνεργαστεί με TELE-CITY, ALTER, ANTENNA 97,23. Τώρα διατηρεί την ενημερωτική εκπομπή ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στον SKAI 100,3 και σελίδα αυτοκινήτου στο site www.skai.gr.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Latest News