Αναζήτηση

Register

Η Volvo Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), είναι ο Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Αυτοκινήτων VOLVO με καταστήματα στην Αργυρούπολη, στο Γέρακα, στη Νέα Ερυθραία, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Χανιά. Η Βελμάρ, μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, εδώ και 40 χρόνια επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).
Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρονται στη Volvo Βελμάρ επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.
Στο περίπτερο της VOLVO στην έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση Anytime 2019" θα δείτε το Volvo XC40 και συγκεκριμένα το XC40 T3 1.5L 163hp Geartronic ATMomentum. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα XC40 D4 AWD Auto R-Design, XC60 II T8 AWD PHEV Auto390hp Inscription, XC90 B5 AWD Auto 235hp Inscription 7θέσιο και V60 Cross Country D4 AWD Auto 190hp. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News