Αναζήτηση

Register

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG. Γενικός Διανομέας στην Ελλάδα των επιβατηγών, βαρέων κι ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz, των αυτοκινήτων Smart, των φορτηγών FUSO, των οχημάτων ειδικής χρήσης UNIMOG και των λεωφορείων Mercedes-Benz & Setra. Mercedes-Benz, ελαφρών φορτηγών FUSO και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα. Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά. Διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz “Star-Class” προωθούνται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και smart.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της. Είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου που εκδίδει Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας από το 2013, ενώ συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Στην έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση Anytime 2019" θα παρουσιαστούν τα μοντέλα: η νέα B-Class, η νέα CLA, η νέα A-Class Sedan, η νέα A-Class, η νέα EQC και η νέα GLB.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News