Αναζήτηση

Register

Όραμά μας στην Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαιοειδών, δίνοντας έμφαση, στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στο περιβάλλον και την κοινωνική ευαισθησία.
Η αποστολή μας συνοψίζεται στο:
 • Να αποτελούμε την εταιρεία πρότυπο για όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας, πελάτες, συνεργάτες, εργαζόμενους, κοινωνικό σύνολο.
 • Να προσφέρουμε προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες με ευθύνη και συνέπεια, από το διυλιστήριο και τις εγκαταστάσεις μέχρι τον τελικό καταναλωτή.
 • Να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες των πελατών μας μέσω της ανάπτυξης και παροχής διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, προσφέροντάς τους ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης και να τους επιβραβεύουμε για τη θετική συνεισφορά τους.
 • Να εργαζόμαστε αποτελεσματικά με τους συνεργάτες μας σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού.
 • Να εξασφαλίζουμε την αποδοτική λειτουργία μας μέσα από σύγχρονες, ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον υποδομές .

Η εταιρεία Ι.Αθανασιάδης ΑΕ είναι ο επίσημος διανομέας της αμερικάνικης εταιρείας Meguiar’s στην Ελλάδα με κορυφαία προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου. Διοργανώνουμε περιοδικά επαγγελματικά σεμινάρια για detailers, φανοβαφεία και πλυντήρια, καθώς και εκπαιδευτικά clinics για τους ιδιώτες.
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις μας στα 2 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ. περιλαμβάνουν καταστήματα λιανικής, αίθουσες σεμιναρίων, χώρους τεχνικής εκπαίδευσης, τμήματα σέρβις, αποθήκες και γραφεία.
Η εταιρεία είναι επίσης εδώ και 40 χρόνια επίσημος διανομέας 3Μ σε προϊόντα επιδιόρθωσης αυτοκινήτου, ΜΑΠ, βιομηχανικά και επαγγελματικά προϊόντα, καθώς και επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WAGNER σε μηχανήματα βαφής και συστήματα ψεκασμού.

Η εταιρία DIVITEC AE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και σε ορισμένες Βαλκανικές χώρες, γνωστά brands στον χώρο της εικόνας, του ήχου και της πληροφορικής. Ακολουθώντας την τάση της εποχής για έξυπνη και οικολογική μετακίνηση, έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της Ιταλικής εταιρίας Nilox, με hoverboards, ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, καθώς και action cameras. Στο χώρο του αυτοκινήτου, δραστηριοποιείται στην πώληση καμερών αυτοκινήτου της καινοτόμου YI Technology και φορητών DVD Players της Lenco.

To ParkAround είναι online υπηρεσία (www.parkaround.gr) και mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει θέση parking. H εντελώς Δωρεάν Κράτηση γίνεται σε 1’, με αποκλειστική τιμή μέχρι και 80% χαμηλότερα. Συνεργάζεται με 180+ χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Το ParkAround αγαπάει τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στην πόλη, παρέχοντας λύσεις στον οδηγό για εύκολη και οικονομική στάθμευση χωρίς άγχος. Εσύ πού πας; Κλείσε parking. Πήγαινε με ParkAround!

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την νέα μέθοδο pdr ( paintless dent removal ) για την αποκατάσταση ζημιών από χαλαζόπτωση και μικρών ή μεγάλων βαθουλωμάτων. Για την επισκευή χωρίς βαφή χρησιμοποιούμε 3 σύγχρονες μεθόδους pdr με στόχο την πλήρη επαναφορά της λαμαρίνας σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου διατηρώντας την εμπορική αξία του οχήματος σας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου μας καθιστά υπεύθυνους στην φανοποιεία, στη βαφή και στο γυάλισμα του οχήματος σας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με δύο κεντρικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτει δέκα περιφερειακά καταστήματα, 12 σημεία πώλησης και ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, εισάγει και διακινεί ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων από αξιόπιστους ,κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.
Μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση, που συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της.

Τα πάντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 • Δερμάτινες επενδύσεις αυτοκινήτων, σκαφών και αεροσκαφών.
 • Δερμάτινες επενδύσεις τιμονιών.
 • Βιολογικοί καθαρισμοί.
 • Μεμβράνες αυτοκινήτων.

Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG.Είμαστε παρόντες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991 και εξάγουμε τα προιόντα μας σε 44 χώρες του κόσμου.
H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό,στην,παραγωγή,στην χονδρική πώληση,στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες,στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

Η Restagraf, εξειδικευμένη σε fastener για επισκευές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας παρέχει λύσεις στους επαγγελματίες εδώ και πενήντα χρόνια προσφέροντας γνήσια κλιπ αυτοκινήτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, καθώς και ειδικά συστήματα συναρμολόγησης για αμαξώματα.
Φέτος παρουσιάζει πανευρωπαϊκά τα kit επισκευής με όλα τα πρωτότυπα εξαρτήματα που απατούνται για την επισκευή ή την αντικατάσταση σε πόρτες – καπό – προφυλακτήρες – φτερά συλλεγμένα σε μία συσκευασία. Μια ολοκληρωμένη λύση στην επιλογή των υλικών - μικροεξαρτήματων για την επισκευή του αμαξώματος.

H CarGroup Kalogritsas δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου όντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια εξοπλισμένα one stop shop της Αττικής. Είναι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη. Διατηρεί ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα της υγραεριοκίνησης, των ελαστικών και της παροχής service. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες φανοποϊας, διαγνωστικού κέντρου και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει αποκλειστικά τα προϊόντα των πιο κάτω κατασκευαστών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την εγγύηση και την πρωτοπορία τους:
 • FLEX Γερμανίας: ηλεκτρικά εργαλεία υψηλής ποιότητας
 • KOCH-CHEMIE Γερμανίας: χημικά περιποίησης αυτοκινήτων και σκαφών
 • NORTON Γαλλίας: λειαντικά για φανοποιεία και βιομηχανία
 • SCANGRIP Δανίας: εξειδικευμένους φακούς LED
 • LOTTO WORKS Ιταλίας: παπούτσια ασφαλείας

Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου.
Επισκεφθείτε την σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Λιπαντικά υψηλής ποιότητας από πρωτογενή ορυκτέλαια εξελιγμένης τεχνολογίας για υψηλή απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος. Τα λιπαντικά μας παράγονται και συσκευάζονται στην Ολλανδία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO-9001:2008, ISO-14001:2004 και OHSAS-18001:2007.

Η εταιρεία BENZER HELLAS ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 με ανθρώπινο δυναμικό που προερχόταν από το χώρο με 20ετή εμπειρία και ανέπτυξε δραστηριότητες όπως την εμπορία-εξοπλισμό συνεργείων , εισαγωγές από οίκους του εξωτερικού και αποκλειστικής αντιπροσώπευσης σε Ελλάδα και Βαλκάνια της εταιρείας WEBER Gmbh Γερμανίας με ειδίκευση σε όλες τις κατηγορίες ανυψωτικών δικόλωνων, ψαλιδωτών, τετρακόλωνων καθώς και σε μηχανήματα βουλκανισμού.
Με μια σειρά συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αναλωσίμων και των μηχανημάτων κατάφερε να καθιερωθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.
Ανάμεσα στις δραστηριότητες της εταιρείας, και κρίνοντας από τις ανάγκες της εποχής που διανύουμε αναπτύξαμε επίσης την αγορά – πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων συνεργείου με ιδιαίτερη έμφαση στον αξιόπιστο και τεχνικά ελεγμένο εξοπλισμό πανελληνίως με υπευθυνότητα, εγγύηση (after sales service), εχεμύθεια.

Η βρετανική εταιρεία Comline αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Καλύπτει πληθώρα προϊόντικών κατηγοριών όπως Φίλτρα, Φρένα, Διεύθυνση & Ανάρτηση, Μετάδοση, Υαλοκαθαριστήρες, Λιπαντικά και Μπαταρίες.
Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα μέσω των συνεργατών της, προσφέροντας ταχεία εξυπηρέτηση και μέγιστη διαθεσιμότητα. Η Comline αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του aftermarket με συνεχείς διακρίσεις και βραβεύσεις που σηματοδοτούν την διαρκή επιτυχία της.

To www.cars4kids.gr είναι ένα site με παιδικά ηλεκτρικά οχήματα για παιδία ηλικίας από 1-12 ετών όπου θα βρείτε τα μεγαλύτερα και καλύτερα Brand names της παγκόσμιας αγοράς όπως: Audi, Bentley, BMW, FORD, Lamborghini, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Volvo, Stiga, Hudora και άλλα πολλά,ΟΛΑ με γνήσια σήματα και πιστοποιητικά γνησιότητας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον χώρο των ανταλλακτικών και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ αυτοκινήτων.
 • Είμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς του ολλανδικού οίκου ‘’VDL Hapro’’ (μονάδα παραγωγής Mini Cooper Countryman) με αντικείμενο μπαγκαζιέρες οροφής και αξεσουάρ αυτών με υψηλά στάνταρντ ποιότητας κατασκευής.
 • Αποκλειστικοί εισαγωγείς του γερμανικού οίκου ‘’Wagner classic oil’’ που εξειδικεύεται στην παραγωγή λαδιών και προϊόντων λίπανσης κλασικών αυτοκινήτων.
 • Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων καινούργιων ανταλλακτικών για το κλασικό Mini cooper (1959-2000).

Η εταιρεία ΣΤΑΣΙΝΟΣ, από το 1978 που ιδρύθηκε, εξοπλίζει συνεργεία αυτοκινήτων-φορτηγών, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία, βουλκανιζατέρ και ΚΤΕΟ με σύγχρονα μηχανήματα και έξυπνες λύσεις. Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε περίπτωση. Διαθέτει ανυψωτικά όλων των τύπων, καυσαναλυτές, αυτόματες γραμμές ΚΤΕΟ, ζυγοσταθμίσεις, ξεμονταριστές, ευθυγραμμίσεις, καθαριστικά μπεκ, διαγνωστικά, δυναμόμετρα, αυτόματους σταθμούς

Η MOREAS με 34 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά ειδικεύεται:
 • Στον εξοπλισμό συνεργείων επιβατηγών, φορτηγών και moto.
 • Συνεργάζεται & αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων τα οποία διαθέτουν πιστοποιήσεις (approval) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες.
 • Στην Υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων της κορυφαίας στον χώρο Ιταλικής εταιρίας ΑΕΒ –V.G.I εισάγοντας εξελιγμένα συστήματα που εξασφαλίζουν : Μέγιστη οικονομία , Επιδόσεις κατασκευαστή , Ασφάλεια κινητήρα.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Πώληση: Χονδρική – Λιανική.

Από το 2013 η ΓΛΥΚΑΣ εισέρχεται στο χώρου του αυτοκινήτου με την δημιουργία καταστήματος στην Χαλκίδα, κάνοντας εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου μεταχειρισμένων και καινούριων. Εισάγει την μπαταρία MAX POWER, VORTEX καθώς και τα λιπαντικά αυτοκινήτου YUKO και το 2017 ανοίγει νέο κατάστημα στο Αιγάλεω.
Σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων.
Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημά στην διεύθυνση www.glykas-eshop.gr

Η ACT Α.Ε. από το 1990 αναπτύσσει και εφαρμόζει κάθετες λύσεις πληροφορικής αποκλειστικά για τον κλάδο των Οχημάτων. Η ηγετική θέση της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της βαθιάς τεχνογνωσίας και μακράς εμπειρίας στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής.

H Epsilon Net
είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στην πληροφορική, τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο και την εκπαίδευση. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 27.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου.

To E-Twowmobility.com διαθέτει καινοτόμα, οικολογικά μοντέλα μετακίνησης που έχουν διακριθεί και βραβευθεί παγκοσμίως. Electric Scooters, Fat Bike, City Bike, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και αποτελούν το μέλλον της αστικής μετακίνησης.

Εξειδίκευση μας στα ηλεκτρονικά και λοιπά αξεσουάρ οχημάτων. Μεγάλη γκάμα σε όλους τους τύπους και είδη LED αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας. Σε εμάς θα βρείτε οθόνες Car Multimedia για όλα τα αυτοκίνητα, συσκευές εντοπισμού (GPS Tracker), συναγερμούς αυτοκινήτων, LED προβολάκια, φώτα εργασίας, φώτα ημέρας και φώτα Xenon. Επίσης τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ αυτοκινήτου. Η πολυετή μας πείρα, η τεχνογνωσία μας και η ποιότητα των προϊόντων μας, στηρίζει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικώς. Χονδρική και Λιανική πώληση.

Η εταιρεία μας, με έδρα την Αυστραλία, ιδρύθηκε στην Αθήνα στα τέλη του 2015 και αναπτύσσεται στο χώρο των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων.
Με σεβασμό στις επιχειρήσεις προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κλιπάκια για κάθε είδους αυτοκίνητο , βίδες, λάμπες, ασφάλειες, παξιμάδια, δεματικά, πριτσίνια κ.ά.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των προϊόντων SUPERDYNAMIC από το 1996. Στα προϊόντα SUPERDYNAMIC συμπεριλαμβάνεται μεγάλη γκάμα αντιτριβικών, λιπαντικών, βελτιωτικών κινητήρων και βελτιωτικών καυσίμου. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, φορτηγά κ.ά.
Επίσης, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ, αντιπρόσωπος της AUTOCLIMA από το 1965, δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού αυτοκινήτων, τροχοφόρων, σχολικών λεωφορείων (επισκευές κλιματιστικών και πλήρωση με ψυκτικό υγρό).

H εταιρεία μας καινοτομεί στις υπηρεσίες τηλεματικής, παρέχοντας λύσεις διαχείρισης οχημάτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις αντίστοιχα.
Οι υπηρεσίες μας βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται καλύτερα τους οδηγούς και τα οχήματά τους, εξάγοντας άμεσες πληροφορίες όπως ιστορικό διαδρομών και οδηγική συμπεριφορά του οδηγού.
Επίσης παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και στους ιδιώτες, προσφέροντας την δυνατότητα να γνωρίζουν που είναι το όχημα τους, τις καθημερινές διαδρομές αλλά και να το προστατέψουν από πιθανή κλοπή.

Ξεκάπνισμα – Αναζωογόνηση κινητήρων με χρήση γεννητριών παραγωγής ΗΗΟ υδρογόνου. Κέρδος σε Οικονομία Καυσίμου, Απόδοση, Ομαλότερη λειτουργία, Προστασία από πανάκριβες επισκευές.
Πρωτοποριακή μέθοδος καθαρισμού επικαθίσεων άνθρακα από το εσωτερικό των κινητήρων, του turbo και του καταλύτη. Είναι γρήγορη, ασφαλής και οικολογική μέθοδος καθαρισμού των βλαβερών ιζημάτων άνθρακα από το εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να "αναπνέει" πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.

Μειώστε το λειτουργικό σας κόστος, αυξήστε στο μέγιστο το χρόνο λειτουργίας του οχήματός σας, συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και δώστε στο αυτοκίνητό σας μια επαγγελματική λάμψη κάθε μέρα.
Το FW1 είναι ένα καθαριστικό κερί υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί να καθαρίζει και να γυαλίζει το όχημά σας, χωρίς καθόλου τη χρήση νερού!
To FW1 έχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών καθαρισμού, λιπαντικών και κεριού γυαλίσματος Carnauba, το οποίο συνδυάζει την αφαίρεση της βρωμιάς από την μπογιά ή άλλη μη πορώδη επιφάνεια
Η Power Clean μετά από μια επιτυχημένη πορεία 12ετων στο χώρο της Κατασκευής – Εμπορίας Μηχανημάτων και ειδών καθαρισμού ανοίγει νέους ορίζοντες επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες στο τομέα του καθαρισμού μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων . Με τα νέα υπερσύχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε πλέoν παρέχουμε καθαρισμό σε :
 • Φίλτρα Μικροσωματιδίων (DPF) παντός τύπου.
 • Τεπόζιτα Καυσίμου Πετρελαιομηχανών από σκουριά και μύκητες (Μεταλλικά - Πλαστικά)
 • Σασμάν, Κινητήρες, Ψυγεία Αυτοκινήτων κ.α.
Με τη λειτουργία μας υποστηρίζουμε την πράσινη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος. Έχουμε στο πλευρό μας την έγκριση του ΥΠΕΚΑ για την πανελλαδική συλλογή –μεταφορά & αποθήκευση επικίνδυνων αποβλήτων που προκύπτουν από βιομηχανία – συνεργεία – ναυτιλία κ.α.
Συμμετέχει το Γραφείο Παραγωγής του κου. Γεώργιου Κουτζαμάνη
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210998606 & 2109986605
e-mail : gkoutzamanis@yahoo.gr

Η Ιταλική εταιρία Fasano Tools παρέχει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων εστιάζοντας επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία και την αυτοκινητοβιομηχανία. Η Fasano Tools για πάνω από 15 χρόνια κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα με έμφαση τον δικό της σχεδιασμό και την εξαιρετική λειτουργικότητα. Η συνεργασία της με την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάπτυξης της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά καθώς και της διεύρυνσης του δικτύου συνεργατών για όλη την Ελλάδα.

Η Εταιρεία μας Παπαδάκη Ευτ & Σια ΟΕ που εδρεύει στην Αθήνα από το 1990, ειναι μια κάθετη μονάδα αυτοκίνητων Hyundai και KIA με:
 • Τμήμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ
 • Service
 • Φανοποιείο - Βαφείο
 • Ηλεκτρολογείο
Από το 2013 ξεκινήσαμε την συνεργασία με την Κορεάτικη εταιρεία Mandο(αμορτισέρ, φρένα, αναλώσιμα, σύστημα διεύθυνσης, ηλεκτρικά και πολλά αλλά εξαρτήματα 1ης εργοστασιακής τοποθέτησης {OEM}) που μας εμπιστεύεται την επίσημη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News