Αναζήτηση

Register

Η εταιρεία Ι.Αθανασιάδης ΑΕ είναι ο επίσημος διανομέας της αμερικάνικης εταιρείας Meguiar’s στην Ελλάδα με κορυφαία προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου. Διοργανώνουμε περιοδικά επαγγελματικά σεμινάρια για detailers, φανοβαφεία και πλυντήρια, καθώς και εκπαιδευτικά clinics για τους ιδιώτες.
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις μας στα 2 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ. περιλαμβάνουν καταστήματα λιανικής, αίθουσες σεμιναρίων, χώρους τεχνικής εκπαίδευσης, τμήματα σέρβις, αποθήκες και γραφεία.
Η εταιρεία είναι επίσης εδώ και 40 χρόνια επίσημος διανομέας 3Μ σε προϊόντα επιδιόρθωσης αυτοκινήτου, ΜΑΠ, βιομηχανικά και επαγγελματικά προϊόντα, καθώς και επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WAGNER σε μηχανήματα βαφής και συστήματα ψεκασμού.

Η εταιρία DIVITEC AE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και σε ορισμένες Βαλκανικές χώρες, γνωστά brands στον χώρο της εικόνας, του ήχου και της πληροφορικής. Ακολουθώντας την τάση της εποχής για έξυπνη και οικολογική μετακίνηση, έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της Ιταλικής εταιρίας Nilox, με hoverboards, ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, καθώς και action cameras. Στο χώρο του αυτοκινήτου, δραστηριοποιείται στην πώληση καμερών αυτοκινήτου της καινοτόμου YI Technology και φορητών DVD Players της Lenco.

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την νέα μέθοδο pdr ( paintless dent removal ) για την αποκατάσταση ζημιών από χαλαζόπτωση και μικρών ή μεγάλων βαθουλωμάτων. Για την επισκευή χωρίς βαφή χρησιμοποιούμε 3 σύγχρονες μεθόδους pdr με στόχο την πλήρη επαναφορά της λαμαρίνας σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου διατηρώντας την εμπορική αξία του οχήματος σας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου μας καθιστά υπεύθυνους στην φανοποιεία, στη βαφή και στο γυάλισμα του οχήματος σας.

Τα πάντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
  • Δερμάτινες επενδύσεις αυτοκινήτων, σκαφών και αεροσκαφών.
  • Δερμάτινες επενδύσεις τιμονιών.
  • Βιολογικοί καθαρισμοί.
  • Μεμβράνες αυτοκινήτων.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει αποκλειστικά τα προϊόντα των πιο κάτω κατασκευαστών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την εγγύηση και την πρωτοπορία τους:
  • FLEX Γερμανίας: ηλεκτρικά εργαλεία υψηλής ποιότητας
  • KOCH-CHEMIE Γερμανίας: χημικά περιποίησης αυτοκινήτων και σκαφών
  • NORTON Γαλλίας: λειαντικά για φανοποιεία και βιομηχανία
  • SCANGRIP Δανίας: εξειδικευμένους φακούς LED
  • LOTTO WORKS Ιταλίας: παπούτσια ασφαλείας

Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου.
Επισκεφθείτε την σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Λιπαντικά υψηλής ποιότητας από πρωτογενή ορυκτέλαια εξελιγμένης τεχνολογίας για υψηλή απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος. Τα λιπαντικά μας παράγονται και συσκευάζονται στην Ολλανδία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO-9001:2008, ISO-14001:2004 και OHSAS-18001:2007.

To www.cars4kids.gr είναι ένα site με παιδικά ηλεκτρικά οχήματα για παιδία ηλικίας από 1-12 ετών όπου θα βρείτε τα μεγαλύτερα και καλύτερα Brand names της παγκόσμιας αγοράς όπως: Audi, Bentley, BMW, FORD, Lamborghini, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Volvo, Stiga, Hudora και άλλα πολλά,ΟΛΑ με γνήσια σήματα και πιστοποιητικά γνησιότητας.

Από το 2013 η ΓΛΥΚΑΣ εισέρχεται στο χώρου του αυτοκινήτου με την δημιουργία καταστήματος στην Χαλκίδα, κάνοντας εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου μεταχειρισμένων και καινούριων. Εισάγει την μπαταρία MAX POWER, VORTEX καθώς και τα λιπαντικά αυτοκινήτου YUKO και το 2017 ανοίγει νέο κατάστημα στο Αιγάλεω.
Σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων.
Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημά στην διεύθυνση www.glykas-eshop.gr

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των προϊόντων SUPERDYNAMIC από το 1996. Στα προϊόντα SUPERDYNAMIC συμπεριλαμβάνεται μεγάλη γκάμα αντιτριβικών, λιπαντικών, βελτιωτικών κινητήρων και βελτιωτικών καυσίμου. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, φορτηγά κ.ά.
Επίσης, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ, αντιπρόσωπος της AUTOCLIMA από το 1965, δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού αυτοκινήτων, τροχοφόρων, σχολικών λεωφορείων (επισκευές κλιματιστικών και πλήρωση με ψυκτικό υγρό).

Μειώστε το λειτουργικό σας κόστος, αυξήστε στο μέγιστο το χρόνο λειτουργίας του οχήματός σας, συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και δώστε στο αυτοκίνητό σας μια επαγγελματική λάμψη κάθε μέρα.
Το FW1 είναι ένα καθαριστικό κερί υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί να καθαρίζει και να γυαλίζει το όχημά σας, χωρίς καθόλου τη χρήση νερού!
To FW1 έχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών καθαρισμού, λιπαντικών και κεριού γυαλίσματος Carnauba, το οποίο συνδυάζει την αφαίρεση της βρωμιάς από την μπογιά ή άλλη μη πορώδη επιφάνειαΗ
AUTOMANIA ABEE είναι ελληνική παραγωγική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται από το 1981 στην παραγωγή ειδών αυτοκινήτου και άλλων καταναλωτικών ειδών και βιομηχανικών προϊόντων.

Η εταιρεία παράγει:

-          Ύφασματα κουκούλας υψηλής ποιότητας με REACH και τελικά προϊόντα Kουκούλες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών, Εξωτερικές Ηλιοπροστασίες, Ημικουκούλες καθώς και Προστατευτικά Καλύμματα για Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Εξωτερικές Μονάδες Κλιματιστικών & Eπίπλων Kήπου.

-          Υφάσματα Συνθετικής Δερματίνης

-          Ύφασμα Ψάθας

-          Χημικά Συντήρησης/Καθαρισμού/Περιποίησης, Αντισκωριακό  & Γράσσο με το γνωστό brand AUTOCARE.

-          Πατάκια αυτοκινήτου από ευρωπαϊκή μοκέτα

-          Πολυαιθερικό Αφρό σε Μπλοκ σε ποικιλία density και από αυτόν προϊόντα όπως Μαξιλάρια Κήπου, Σφουγγαράκια, Ηχομονωτικά

Έχει τη δυνατότητα να κάνει φασόν συγκόλληση υφασμάτων με αφρολέξ.

Εμπορεύεται πλήθος άλλων αξεσουάρ αυτοκινήτου όπως είδη ασφαλείας, χιονοαλυσίδες, τάσια, καλύμματα τιμονιού κ.α.


Η JaxsTools ειδικεύεται στην εισαγωγή - προμήθεια εργαλείων, εξοπλισμού συνεργείων, αναλώσιμων αυτοκινήτων άριστης ποιότητας παρέχοντας υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών με προϊόντα επώνυμα στο μικρότερο δυνατό κόστος & άριστη εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 600 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης η Ja
xsTools πρακτορεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα Πολωνικά Χημικά CX-80 & τα EinParts προϊόντα, όπως εσωτερικά-εξωτερικά φώτα οχημάτων, λαμπτήρες-φακούς εργασίας, συστήματα στάθμευσης, υαλοκαθαριστήρες κ.α.

Στην ελληνική αγορά διατίθεται μια σειρά προϊόντων με το εμπορικό σήμα Ja
xsTools όπως φούσκες ημιαξονίου-κρεμαγιέρας, κολιέδες, tie wraps κ.α


H εταιρεία Invetec δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο προϊόντων Ενσωματωμένων Τεχνολογιών Οχημάτων και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Ρωσικής Εταιρίας προϊόντων ηλεκτρονικής ασφάλειας αυτοκινήτου και τηλεμετρίας Pandora. Σκοπός μας είναι να φέρουμε στην ελληνική αγορά τις τελευταίες επαναστατικές τεχνολογίες που οι συνεργάτες μας θα ενσωματώσουν στα οχήματα των πελατών τους. Το τεχνικό μας τμήμα θα παρέχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, με βάση την καθημερινή τους εμπειρία και τις ακριβείς πληροφορίες που παρέχονται από την τεχνική υποστήριξη των συνεργατών/κατασκευαστών μας, προκειμένου να επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Η SMARTNAV καινοτομεί στις υπηρεσίες IoT από το 2008, και διατηρεί ηγετική θέση  σε Ελλάδα και Κύπρο παρέχοντας λύσεις σε ιδιώτες και εταιρείες. Στη Αυτοκίνηση 2019 παρουσιάζει το νέο της προϊόν SmarTracker το οποίο εγκαθίσταται εύκολα στο αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα χωρίς την βοήθεια τεχνικού, τα παρακολουθείτε  σε πραγματικό χρόνο,λαμβάνετε ειδοποιήσεις και με την ασύρματη αντικλεπτική λειτουργία  ειδοποιήστε άμεσα  σε περίπτωση παραβίασης ή κίνησης  του οχήματος  χωρίς την παρουσία σας.

 


ΠΑΡΘΕΝΩΝ-Handmade Chocolates’ ΦΕΝΤΟΥΡΗΣ Κ. Εμπορική-Βιοτεχνική Εταιρεία Σοκολάτας & Ζαχαρωδών προϊόντων ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ//ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ//ΤΡΟΥΦΕΣ//ΠΡΑΛΙΝΕΣ//ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΜΕ STEVIA// Η εταιρεία μας 'ΠΑΡΘΕΝΩΝ' δραστηριοποιείτε στην ελληνική αγορά απο το 1936 με αντικείμενο τη χονδρική πώληση εξαιρετικής ποιότητας Σοκολάτας και ζαχαρωδών προϊόντων. Τα προϊόντα παραγωγής μας παρασκευάζονται με Βελγική σοκολάτα Callebaut υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο, όπως επίσης και οι σοκολάτες με STEVIA είναι Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη και Φορτίου κατάλληλες για διατροφές που αποφεύγουν τη ζάχαρη. Κιθαιρώνος 12-14 Πειραιάς, τηλ.2104225977

Η εταιρία Digital IQ ιδρύθηκε με μία πείρα 30 χρόνων και άνω στο χώρο του αυτοκινήτου, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και  αφουγκραζόμενη  τις ανάγκες  του σύγχρονου οδηγού. Η Digital IQ δημιούργησε, λοιπόν, μία γκάμα με 500 και πλέον πολυχημανήματα - gps - οθόνες multimedia, για πάνω από 35 μάρκες επιβατικών αυτοκινήτων αλλά και επαγγελματικών οχημάτων… Με πάθος και μεγάλη εξειδίκευση στο είδος, με έρευνα  και μελέτη της όποιας νέας τεχνολογίας κάθε νέου μοντέλου,  αλλά και παλιότερου οχήματος, βρήκε λύσεις για να μπορεί κάθε οδηγός και επιβάτης να απολαμβάνει την χρήση μία συσκευής ΟΕΜ (πλήρους εργοστασιακής εφαρμογής) αλλά και διεθνούς μοντέλου. H Digital IQμε σύνθημα το “android your car” προσκαλεί οποιονδήποτε οδηγό να επιλέξει την συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες  του και να αναβαθμίσει όμορφα και ποιοτικά το όχημά του απολαμβάνοντας, για παράδειγμα, μια ασφαλή οδήγηση με τη  χρήση της λειτουργίας, μία άνετη οδήγηση με την χρήση χαρτών πλοήγησης, μίας διασκεδαστικής βόλτας ακούγοντας  μεγάλο αριθμό τραγουδιών και όχι μόνο, με την χρήση ενός stick κλπ...  Οι λειτουργίας, η ποιότητα και η πληθώρα των χαρακτηριστικών που μπορεί να σας προσφέρει ένα multimedia Digital IQ, θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Στο site της εταιρίας μας http://www.digitaliq.gr/ μπορείτε να απολαύσετε όλη την πλούσια γκάμα των προιόντων μας, να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα και φυσικά να επιλέξετε, ένα από τα 120 σημεία έμπειρων συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, για να προμηθευτείτε και να εγκαταστήσετε την συσκευή της επιλογής σας, με επαγγελματισμό και σωστή εγγύηση μιας άψογης εφαρμογής.H UTECO ABEE, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο του βιομηχανικού, ναυτιλιακού και κτιριακού αυτοματισμού από το 1972. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας έως και σήμερα κατασκευάζουμε αισθητήρια/διακόπτες στάθμης και πλέον είμαστε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αισθητηρίων θερμοκρασίας στην Ελλάδα, ενώ αντιπροσωπεύουμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε μεταδότες για όλα τα φυσικά μεγέθη, ενδεικτικά ελεγκτές/καταγραφικά, μονάδες μετατροπείς/ διαχωρισμού/ προστασίας σημάτων, εξοπλισμό και συστήματα αυτόματου ελέγχου. Εξυπηρετεί απευθείας και μέσω επιλεγμένων συνεργατών όλους τους κλάδους/αγορές και κατηγορίες εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία συγκροτείται από τις κάτωθι 5 επιχειρηματικές μονάδες (Business Units): - USP: Αισθητήρια θερμοκρασίας & Διακόπτες Στάθμης - Μ&I: Εξοπλισμός μέτρησης , καταγραφής & Ελέγχου - APM: Αυτοματισμός, Ισχύς & Κίνησης - C&C: Καλώδια & Εξαρτήματα - Services: Τεχνική Υποστήριξη Μερικοί οίκοι που αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η Mitsubishi Electric/FA, η JUMO, JANITZA, η Pepperl+Fuchs/FA, η BERTHOLD , η LEUZE, η WEG/Motors, η Power Electronics, κ.ο.κ. Σε συνεργασία με τον οίκο Power Electronic και μέσω του BU APM, έχουμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε και στην αγορά των φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία Heleco με πολυετή παρουσία στο χώρο του φωτισμού LED παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις της στις λάμπες LED αυτοκινήτου. Με τις λάμπες της Heleco o οδηγός μπορεί να απολαύσει την αυξημένη ασφάλεια στην οδήγηση λόγω της μεγαλύτερης φωτεινότητας και την υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων της Heleco που καλύπτονται με εγγύηση έως 3 έτη. Επίσης θα παρουσιαστούν και οι λύσεις της Heleco στους φορτιστες Ηλεκτρικών αυτοκινήτων για ιδιωτική ή δημόσια χρήση καθώς και για στόλους οχημάτων.


Το PICK Patras International Circuit for Karting είναι ένα μοναδικό που διαδραματίζεται κάθε χρόνο, επί δυο μέρες στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Στο PICK συνυπάρχουν αρμονικά το Sport και το Show! Μεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλη την Ελλάδα και παρακολουθούν πάνω από 50.000 θεατές και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές. Κλειδί της επιτυχίας του, ότι αποτελεί ταυτόχρονα σύγχρονη πλατφόρμα προβολής των χορηγών του, σημαντικό αθλητικό γεγονός για το μηχανοκίνητο αθλητισμό (καρτ) και αξιολάτρευτη παράσταση για θεατές και τηλεθεατές που αδημονούν για τις έντονες μονομαχίες των οδηγών καρτ, την καθιερωμένη συναυλία, τους Arrepiado, τους drifter, τα PICK Girls και τα supercars. Το 12o PICK Patras έχει προγραμματιστεί για 19-20 Σεπτεμβρίου 2020. Ραντεβού στην Πάτρα!

https://www.pickpatras.gr/  


Η εταιρεία Autoglym Hellas (Κετσελίδης Νικόλαος & Σια ΕΕ) είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρείας Autoglym στην Ελλάδα. Προϊόντα για τον Ιδιώτη : Τα βραβευμένα προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού αυτοκινήτων της Autoglym για Ιδιώτες είναι παγκοσμίως αποδεκτά σε πάνω από 40 χώρες και υπερήφανα κατέχουν πολλές διακρίσεις για την εξαιρετική τους απόδοση και την ασύγκριτη ποιότητα. Η πλήρη σειρά προϊόντων, η ευκολία στη χρήση τους, η οικονομία που προσφέρουν και το άριστο αποτέλεσμα, τα έχουν καταστήσει ως κορυφαία επιλογή προϊόντων περιποίησης μεταξύ των φίλων του αυτοκινήτου. Κοντά στον Επαγγελματία : Η δε επαγγελματική και εξειδικευμένη ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά προϊόντων της Autoglym θα καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία detailer, του φανοποιού και του ιδιοκτήτη πλυντηρίου. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου η εταιρεία μας προσφέρει: Πλήρη τεχνική υποστήριξη - Συμβουλές οργάνωσης και προώθησης - Σεμινάρια για τις νέες τεχνικές γυαλίσματος και περιποίησης.

H εταιρεία BLABLA TOYS με πάνω από 90 μοντέλα ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα σε ηλεκτροκίνητες μηχανές και αυτοκίνητα είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία στο χώρο των Ηλεκτροκίνητων οχημάτων! Τι παρέχουμε στους πελάτες μας τα τελευταία 10 χρονιά : • Ηλεκτροκίνητα με πλούσιο και μοντέρνο εξοπλισμό (δερμάτινο κάθισμα, λάστιχα αυτοκινήτου, ραδιόφωνο , αναρτήσεις κα) • 2 Χρόνια γραπτή εγγύηση. • Service και Ανταλλακτικά και μετά την αγορά των μοντέλων μας. • Ένα site -blablatoys.gr- πλήρως ενημερωμένο για να απαντάει την κάθε σας ερώτηση. • Τηλεφωνική υποστήριξη με έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας. • Άμεση εκτέλεση παραγγελιών με ενημέρωση από την πρώτη στιγμή ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά Με λίγα λόγια, εμπειρία , αμεσότητα , τιμές και καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει αν επιλέξετε ΑΠΛΑ... BLABLA

H homecart 25 χρόνια τώρα εισάγει την κορυφαία σειρά φροντίδας αυτοκινήτων Perlcoat Super της Γερμανικής εταιρείας Derkuchemie, παρέχοντας υψίστης ποιότητας καθαριστικά και γυαλιστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News