Στη μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της MG, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, η MG επιστρέφει στη χώρα μας κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου Συγγελίδη, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις PeugeotCitroenOpelDS και Mazda) και φέρνει όλα τα νέα μοντέλα της MG, τα οποία θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Χρυσός χορηγός της Έκθεσης είναι ο όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, καθώς και στο συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με χορηγούς όλες τις εταιρείες που μετέχουν στην έκθεση.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα της MG στην Ελλάδα βρίσκονται τα ηλεκτρικά MG4, MG5, MG ZS (και βενζινοκίνητο με 2 διαφορετικά μοτέρ), αλλά και το plug-in hybrid MG EHS. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MG4, που λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 2022, έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στα κορυφαία σε πωλήσεις ηλεκτρικά μοντέλα στην Ευρώπη αυτή τη χρονιά.

Συντάκτης

Άρης Γαλανόπουλος

Δημοσιογράφος αυτοκινήτου από το 1983 στις εφημερίδες -μεταξύ άλλων- Απογευματινή και Αξία. Από το 2005 στον ΑΝΤ1 97,2 FM. Το 2012 στο Σκάι 100,3 FM και 2016 στην Καθημερινή.

Πηγή: kathimerini.gr