Αναζήτηση

Register

Η έκθεση «Σαλόνι Αυτοκινήτου»

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο «Σαλόνι Αυτοκινήτου».
Το «Σαλόνι Αυτοκινήτου». πραγματοποιείται κάθε χρόνο και φιλοξενείται στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου από το 1983 έως το 1986 και κατόπιν στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ για 10 χρόνια έως το 1996. Ο κ. Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της έκθεσης διοργανώνει την έκθεση με απόλυτη ευθύνη και ευρεία αποδοχή τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το κοινό.

 

 


home-2

Η έναρξη της έκθεσης «Αυτοκίνηση»

Το 1996 ο τίτλος της έκθεσης αλλάζει από «Σαλόνι Αυτοκινήτου» σε «Αυτοκίνηση» και πραγματοποιείται πλέον κάθε 2 χρόνια, δηλαδή τα ζυγά έτη, καθώς ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών αποφάσισε να πραγματοποιεί τα μονά χρόνια την «Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου», της οποίας η διοργάνωση είχε σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται. Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι εμπιστεύονται σταθερά την έκθεση για την προβολή τους και το κοινό ανταποδίδει τα μέγιστα με την ανταπόκριση του, καθώς οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν τον υψηλότερο δείκτη επισκεψιμότητας από όλες τις εκθέσεις στην ελληνική επικράτεια.

 

 

profil2

Μια νέα σελίδα στην έκθεση «Αυτοκίνηση»

Το 2014 οι πωλήσεις του αυτοκινήτου σημειώνουν άνοδο της τάξεως του 22%. Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2014» έρχεται με νέα ταυτότητα εν μέσω ενός κλίματος αισιοδοξίας στην αγορά. Η έκθεση πλέον διοργανώνεται από κοινού με την εταιρεία "Be Best" Ε.Χαραλάμπους - Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε., καταξιωμένη στον χώρο των εκθέσεων και της προώθησης πωλήσεων. Στην έκθεση κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων απευθείας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Επιπλέον, πραγματοποιείται ένα νέο άνοιγμα στον κλάδο της συντήρησης και φροντίδας του αυτοκινήτου και των αξεσουάρ, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο την πιο ολοκληρωμένη έκθεση στον κλάδο του αυτοκινήτου, που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Η αγορά ανταποκρίνεται θετικά και είναι γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια στην έκθεση συμμετέχει η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. Μετά από την καθολική αναγνώριση της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2014», η έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2015», έρχεται να εδραιώσει και να αναβαθμίσει τον εκθεσιακό αυτό θεσμό. Η ανταπόκριση του κοινού ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με 68.000 επισκέπτες να τιμούν την έκθεση με την παρουσία τους, πραγματοποιώντας πάνω από 6.500 test drives.

 

 

profil32.jpg

Η έκθεση "Αυτοκίνηση 2016"

Η έκθεση "Αυτοκίνηση 2016" αποτέλεσε έναν ακόμα σταθμό στην ιστορία της έκθεσης, καθώς οι μέχρι τότε διοργανώτριες εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις με την εταιρία Expa - Εκθέσεις Συνέδρια, έχοντας ως βασικό γνώμονα τη μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης σε όλους τους τομείς. Πράγματι, η «Αυτοκίνηση 2016», η οποία έλαβε χώρα από τις 22 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποίησε ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερους από 77.000 φίλους των 4 τροχών να γεμίζουν τους χώρους του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Ο αριθμός αυτός απέδειξε πως οι συνέπειες από την οικονομική κρίση και οι δυσκολίες, δεν στάθηκαν ικανές να μειώσουν την προσέλευση των επισκεπτών στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση FISIKON 2016” και δεν την εμπόδισαν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά.Αυτοκίνηση 2017

Στους φιλόξενους χώρους του Πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας), για 2η συνεχή χρονιά, τρεις καταξιωμένες εκθεσιακές εταιρείες με έμπειρα στελέχη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συνδιοργάνωση της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου για το 2017, ώστε να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων και φυσικά στις προσδοκίες των χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 77.000. Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» δίνει ραντεβού με το κοινό της 11 - 19 Νοεμβρίου 2017, σε έναν εκθεσιακό χώρο σύγχρονο και καταξιωμένο σε κοινό και εκθέτες με άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.

Παρά την οικονομική κρίση, το αυτοκίνητο και η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, νέα μοντέλα αυτοκινήτων κυκλοφορούν στην αγορά και ο κόσμος ζητά την ενημέρωση και την πληροφόρηση. Ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά σε μια μεγάλη έκθεση που του δίνει την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα από τις κορυφαίες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου, ακόμα και να κάνει δωρεάν Test Drive στα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν.

Στον απόηχο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 - 25 Νοεμβρίου 2017) τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017», με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά σε μια γιορτή για τους φίλους που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο!

 

Αυτοκίνηση 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)

Latest News